FAQ – jeg vil gerne købe

Vi får rigtig mange af de samme spørgsmål og for at imødekomme dem bedst muligt, har vi lavet denne FAQ, som løbende udbygges. Vi håber, det er ok, at vi blot henviser hertil…

 1. Jeg bor ikke i A/B Halfdan og står ikke på jeres ventelister, kan jeg blive skrevet op?
  Du kan blive skrevet op på vores eksterne venteliste i marts/april, hvis du kender en adelshaver i foreningen, der vil skrive dig op. Hver andelshaver må have 1 person på den eksterne venteliste.
 2. Jeg kender ikke en andelshaver, kan jeg blive skrevet op på den eksterne venteliste alligevel?
  Nej, det kan du ikke.
 3. Kan jeg købe en lejlighed, når jeg ikke står på foreningens ventelister?
  Ja, det kan du godt, men vores ventelister har 1. prioritet. Kun hvis der ikke er interesse herfra, kan købere, som ikke er skrevet op, komme i betragtning. I de tilfælde er det den enkelte andelshaver, der står for salget og vælger en køber.
 4. Bliver alle jeres lejligheder ikke solgt til ventelisterne?
  April 2017: Vi har lige haft opskrivning på vores eksterne venteliste, hvor der nu står 79. Selvfølgelig er ikke alle interesserede i lejligheder lige nu (flere er børn af nuværende andelshavere), men vi må nok erkende, at der går et godt stykke tid, før lejlighederne igen smutter gennem alle tre ventelister.
 5. Jeg står på en af foreningens ventelister, hvad gør jeg, hvis jeg vil købe?
  Du får en mail fra administrator, når der er lejligheder til salg. Du melder blot tilbage til administrator, hvis du vil købe, så går lejligheden til den person, der står øverst på listen.
 6. Hvornår er der frist for ventelistetilbagemelding?
  Det er der en uge efter fremvisningen.